Utleie av klubbhuset

Festsalen i klubbhuset egner seg ypperlig til ulike arrangementer som konfirmasjon, dåp, fødselsdager, barnebursdager, møter, kurs og sammenkomster av alle slag, både på dagtid og kveldstid.

Private og firmaer kan booke. Lokalene er lyse og innbydende med flott utsikt og er godkjent for 100 mennesker. Salen kan deles av for mindre areal og du har tilgang til topp moderne musikk- og projektor-anlegg. Kjøkkenet er velutstyrt med alt fra glass, kopper og bestikk og middagsservise. Heis og Peis.

PRIS MEDLEMMER PRIS IKKE-MEDLEMMER
Hverdager (mandag-torsdag) kr. 2300,- kr. 2600,-
Fredag/lørdag/søndag kr. 5000,- kr. 6200,-
Tilllegg for renhold kr. 650,- kr. 650,-
Barnebursdager opp til 14 år (mandag-torsdag) inkl. vask kr. 1100,- kr. 1200,-
Ungdomsbursdager 14-16 år (mandag-torsdag) inkl. vask kr. 1500,- kr. 1600,-

Merk at det er den ansvarlige voksne over 25 år som må være medlem for at medlemsprisen skal slå inn.

Vi leier ikke ut til 17- til 25-års arrangementer! Pris for barne- og ungdombursdager gjelder kun ukedager, mandag-torsdag.

Se også regler for leien i dokumentet ved å klikke her

For leie over en hel helg/flere ukedager ta kontakt for tilbud!

Kontakt klubbkontoret for reservasjon: tlf 67486500 e-post: post@jardar.no

Bilde%20bryllupsdag2.JPG

Bilde%20bryllupsdag.JPG

Bilde%20bryllupsdag3.JPG

Informasjon 12. februar:

Regjeringen har i dag fattet vedtak om endringer i koronatiltakene med umiddelbar virkning. Vi kan fra i dag leie ut klubbhuset uten restriksjoner.

Informasjon 1. februar:

På kveldens pressekonferanse fjernet Regjeringen blant annet tiltak iht. antall, som gjør at vi kan nå leie ut klubbhuset til maks 40 stykker. Det må legges til rette for å holde minst 1 meter mellom personer som ikke er i samme husstand/sine nærmeste. Grunnet størrelsen på vårt lokale vil det altså være mulig å være maks 40 stykker på klubbhuset, for å kunne ivareta avstand.

Merk at avstandskravet gjelder ikke for barn i samme kohort i barnehage eller barneskole.

Vi leier ut til familieselskap, skoleavslutninger, øvelser for kor/korps o.l., konfirmasjon, dåp, minnesamvær, møter og barnebursdager.

Trykk på denne linken for å se klubbhusets ledige kapasitet (med forbehold om at kalenderen er oppdatert). Se priser i tabellen under.

Kontakt klubbkontoret for reservasjon på e-post: post@jardar.no

Informasjon 14. januar 2022:

Ifb med endring av nasjonale tiltak gjeldende fra i dag, så påvirker dette bruken av klubbhuset iht. antall personer som følgende:

• vi tilbyr utleie av klubbhuset til arrangementer med maks 30 personer
  • vi tilbyd utleie av klubbhuset til arrangementer for barn i samme kohort i barnehage og barneskole, med et nødvendig antall voksne personer som tilretteleggere
  • vi tilbyd utleie av klubbhuset til minnestunder etter begravelser eller bisettelser med inntil 50 personer.

Ta kontakt på e-post post@jardar.no for forespørsel om leie.

Informasjon 9. desember 2021:

Ifb med innføring av nasjonale tiltak gjeldende fra i dag, så påvirker dette bruken av klubbhuset iht. antall personer som følgende:

• vi tilbyr utleie av klubbhuset til arrangementer med maks 20 personer

Ta kontakt på e-post post@jardar.no for forespørsel om leie.

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Desember